Populaire Receptkeuzes

ZSERBÓats Hongaarse taarten indien haver fragment 1 Bekijk mijn vertelsel voordat den werkelijke taart!

🍫 ZSERBÓats 🍑 Hongaarse Taarten indien Haver Fragment 1 Bekijk mijn story voordat den werkelijke taart! 😉 Gerbeaud (ter ie Hongaars, Zserbó) is ene van mijn favoriete taarten uiteindelijk. 😋 Ie heeft 3 verschillende liggen: 1️⃣ CACAO GLAZE: Dit is den opperste verachtelijk vervaardigd met ongezoet cacaopoeder. Hier heb ik dat vervangen om ene stukje 🍫😋 2️⃣ WALNOOT- & ABRIKOZENVULLING: Ie is ene mengsel van gemalen walnoten 🥜 plusteken abrikozenjam (ter ene verhouding van vrijwel 1:2,5) 🍑. Hier heb ik mijn walnotenpasta plusteken abrikozenjam speciaal tweedehands. 3️⃣ DE BASIS: Den cakeachtige liggen zijn noch op smaakwaarneming gebracht met iets speciaals. Hier handelen ik ene twee druppels vanille-extract ter den kollnmagyarorszag-pap (plusteken den gebruikelijke producten: ligetibolt lijnzaad, psylliumschil plusteken gepureerde pisang 🍌 voordat den zoetheid). ✨ Reserve toppings voordat textuur plusteken voedingsstoffen ✨: alnatura chiazaad, ligetibolt lijnzaad, dm_dmbio mango-chia mix, cacaonibs. Op ie onlangs heb ik zowel nog watten fruit toegevoegd. 😉

gerelateerde artikelen

Back to top button