Populaire Receptkeuzes

VRIJDAGAVOND CURRYAVOND… ie regent… alweer… den bbq ging noch wegens

VRIJDAGAVOND CURRYAVOND… ie regent… alweer… den bbq ging vanavond noch wegens. Iedereen diegene ie alhoewel ene tijdje volgt weet mijn liefde voordat maeploy_kitchen currypasta’s. Ie is den uiterst authentieke Thaise curry thuis diegene ik uiteindelijk heb geproduceerd. Zij zijn zowel hevig kosteneffectief, omdat ie bad gigantisch vitaal is plusteken voordat eeuwig ter den koelkast schenkkan wordt bewaard! Vanavond heb ik watten zalmfilets uit den vriezer opgebruikt plusteken den Thaise rode pasta tweedehands. Ik volg ie recept op den verpakking, maar voeg op ie einde ene flinke scheut slagroom toe voordat reserve lekkerheid. Geserveerd met rijstnoedels diegene ik eeuwig kras mits ik ter homebargains ben. Den perfecte vrijdagavond fakeaway❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button