Populaire Receptkeuzes

VALENTIJNS… Noch den standaard steak of langoustine diegene jouw op Valentijnsdag verwachten b

VALENTINES… Noch den standaard steak of langoustine diegene jouw op Valentijnsdag zullen vooruitzien, maar wij zijn dol op kebab onder onzerzijds thuis, dus waarom noch he! Ik heb nu den lams- plusteken kipversie van dit colmansuk-kruiden geprobeerd plusteken beide zijn heerlijk! Ik vermag noch wachten wegens dit plusteken meer van ie assortiment weer te trachten! Ie is zo simpel indien ie toevoegen van den mix aan jouw kip met eentje ietsje zonnebrandolie plusteken ik heb watten water toegevoegd wegens ie iets los te maken. Ik heb dit te den airfryer gekookt, maar stel jouw dit ooit voordat op den bbq 😍 Ik serveerde den mijne eenvoudig met knoflooksaus, maar Ben had pitta vol met kip, salade plusteken alle hete saus… heerlijk ❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button