Populaire Receptkeuzes

TERIYAKI TROUT… Ene tijdje geleden kreeg ik watten forel toegestuurd… Ik heb er ene maaltijd mee vervaardigd plus li

TERIYAKI TROUT… Ene tijdje geleden kreeg ik watten forel toegestuurd… Ik maakte er ene maaltijd mee plus had ie letterlijk op ie lichtreclame waarna ik aan den deur ging plus mij worden verteld dat ene ongeacht gezinslid zoals ie ziekenhuis wasgoed gebracht, dus ie nuttigen ging zoals den pot. Ik nam voeling op met britishtrout, diegene zo begripvol wasgoed dat ik noch kon terpostbezorging. Ik heb echter watten forel ter den vriezer bewaard plus gisteravond heb ik dit schoonheid vervaardigd! Prachtige vis gemarineerd ter teriyakisaus, soja- plus sesamolie. Ik heb ie ter den oven geroosterd plus bleef er wegens den twee minuten saus overheen uitrichten… ie wasgoed eenvoudig plus heerlijk! Dus bedankt britishtrout voordat ie zenden van dit prachtige vis! Plusteken mits jou nog steeds geen forel hebt geprobeerd, ga dan zo snel mogelijk zoals den winkelzaak! Jij zult noch teleurgesteld wordt❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button