Populaire Receptkeuzes

STICKY VARKENSVLEES & RIJST… Ik weet noch zeker of ik dit nu vroeger heb gezegd, maar waarna ik welp wasgoed

STICKY VARKENSVLEES & RIJST… Ik weet noch zeker of ik dit nu vroeger heb medegedeeld, maar waarna ik jonger wasgoed, kregen wij ie lekkerste honinggebraadvarkensvlees van onze lokale Chinezen. Sinds zij zijn gesloten, heb ik 10 klas lang geprobeerd ie weer te creëren, maar dat mislukte. 🤣 Ik denken dat ik moeten accepteren dat ie nu weg is plus dat dit varkensvlees, dat noch idem is, nog steeds behoorlijk lekker is. 🤣 Varkenshaas gemarineerd te soja, spleetoog 5 smaakstoffen, honing, look plus hoisin. Ik heb dit op den grill klaargemaakt, bedruipend met den saus. Vervolgens heb ik watten gereserveerde marinade te plakjes gesneden, verwarmd plus ie varkensvlees toegevoegd wegens te coaten. Geserveerd met rijst plus groenten. Noch slecht voordat ene maandag ❤️ Ter informatie… dit schenkkan te den oven wordt gekookt… indien jou er nu ene hebt, te tegenstelling totdat mij 😫🤣 varkensfilet, rijst, groenten aldiuk

gerelateerde artikelen

Back to top button