Populaire Receptkeuzes

SMOOTH LIKE BUTTER eentje recreatie van bananenboterhaver REVIEW: Waarna ik voordat ie vantevoren s

🤤 SMOOTH LIKE BUTTER 🧈 eentje recreatie van anne.eats.oats bananenboter haver REVIEW: Waarna ik Anne voordat ie vantevoren boter op haar havervlokken zag doet, denken ik “Whaaat? 😯” maar nadat ik ie had geprobeerd, denken ik “Hooow? 🤤”. Ie voegde eentje toegevoegd niveau van comfort toe aan den weliswaar alreeds supertroostende pap. Probeer ie! MIJN PORRIDGE BASE: 1️⃣ Laat 45 g havervlokken eentje nacht weken ter 150 ml kokend water (laat ie op ie gootsteen staan). 2️⃣ Voeg ‘s ochtends den geweekte haver toe aan eentje pan met eentje snufje zoutig plusteken verwarm ie vervolgens op middelhoog vuur. 3️⃣ Mits ie ingedikt is, breek er dan 1 intact ei ter plusteken stuurroer uitdrukkelijk. Kook ruwweg 5 minuten totdat den pap weer dikker is worden. 4️⃣ Pureer 1/3 pisang plusteken voeg dit toe aan den pot. Meng inderdaad plusteken kook nog ooit 2-3 minuten totdat jouw den gewenste consistentie krijgt. TOPPINGS: 🍌 pisang 🧈 eentje klein blokje boter 🥛 Griekse yoghurt 🥜 pindanoot’s 🌰 cacaonibs & hennepzaad

gerelateerde artikelen

Back to top button