Populaire Receptkeuzes

SHEPHERDS PIE… weet jou nog diegene voordelige lamsschouder van £ 5 diegene ik vorige week maakte? Juist

SHEPHERDS PIE… weet jou nog diegene voordelige lamsschouder van £ 5 diegene ik vorige week maakte? Nou, ie is eentje nog groter koopje, want ik heb den sprankjes versnipperd plus ingevroren mits vulling voordat eentje herderstaart… watten eentje gemakkelijk doordeweeks maaltijd! Ik heb den ontdooide vulling doorgewarmd, eentje reserve oxoblokje plus eentje scheutje water toegevoegd. Gegarneerd met puree plus kaas plus goudbruin gebakken. Ik serveer steevast ongeacht malse broccoli (mijn favoriet) plus beboterd knapperig stokbrood wegens ie schoolbord schoon te dweilen 😍 Watten is jouw uitgelezene 2 voordat 1 dineridee?

gerelateerde artikelen

Back to top button