Populaire Receptkeuzes

SALT & CHILLI VARKENSBUIK… Gisterenochtend wasgoed eentje ietsje eentje sombere start, fair medegedeeld

SALT & CHILLI VARKENSBUIK… Gisterochtend wasgoed eentje ietsje eentje sombere start, fair medegedeeld, wanneer zou den zon opkomen plusteken blijven? 😫 Ie kwam lekker uit ter den namiddag, dus besloot ik den houtoven weer aan te steken plusteken te uitproberen met watten buikspek plusteken gebakken aardappelen. Uitspraak? Absoluut heerlijk! Ik wikkelde den aardappelen ter folie plusteken gooide zij erin. Zo simpel is ie! Ik legde ie varkensvlees ter eentje bakplaat plusteken duwde ie weer, regelmatig draaiend, totdat ie knapperig wasgoed! Geserveerd met eentje heerlijke kleine gemengde salade… ie voelt misschien noch indien zomer, maar dat houdt mij noch tegen! ❤️ Hoe meer ik den houtgestookte oven gewoonte, hoe leuker ik hem vind. eenvoudige, snelle methode wegens zoveel goedje te kokerij! Volg gardenology1 wegens den ovens te bekijken! Houtgestookte oven geschonken voort gardenology1 Buikspek is verfrissend onder aldiuk

gerelateerde artikelen

Back to top button