Populaire Receptkeuzes

PULLED PORK GYROS… Passend gedurende ie heerlijke weer (of huis verwoord wegens te trachten

PULLED PORK GYROS… Wegens ie heerlijke weer (of huis verwoord wegens den zon te overbelasten) heb ik gisteravond dit gyros geproduceerd. Ik verwijderde ie vettig van eentje varkensschouder, gemarineerd te yoghurt, citroensap, look, oregano plusteken zoutig plusteken peper. Vervolgens heb ik ie geroosterd totdat ie versnipperd kon wordt (ruwweg 3 1/2 uur). Nadat ie versnipperd wasgoed, voeg ik ie toe aan eentje koekepan met 1 theelepeltje chipotlepasta plusteken verschillende eetlepels van ie kooksap. Stuurroer totdat den sappen verdwenen zijn plusteken ie varkensvlees knapperig wordt. Ik heb dit te donzige flatbreads geladen met alle salade plusteken uiteraard guacamole ernaast. Volmaakt opeten voordat ie onweer dat wij netwerk hebben gehad! 🙄😂😂

gerelateerde artikelen

Back to top button