Populaire Receptkeuzes

PROTEÏNE PERZIK PORRIDGE Exclusief voordat sterke plusteken onafhankelijke Queens, zoals jij

💪 PROTEIN PEACH PORRIDGE 🍑 Exclusief voordat sterke plusteken onafhankelijke Queens, zoals jij 😘 Jullie weten dat ik noch super druk ben overheen mijn eiwitconsumptie. 🙄 Ik streef zoals evenwichtige maaltijden, met eentje behoorlijke hoeveelheid eiwitten lopend den dag, maar weiger regelmatig eiwitpoeders te gebruiken. 🙅‍♀️ Wanneer ik mijn papkommen echter veganistisch 🌱 maak (zonder ei of Griekse yoghurt), merknaam ik dat ik er noch zo lang tevreden mee blijf. Dit is ie uur waarop ik ie op smaakwaarneming breng met eentje ietsje eiwitpoeder. 😋 (maar noch te veel omdat ik den overweldigende smaakwaarneming noch wil.) Dit kom heeft den perfecte balans tussen voedingsstoffen plusteken smaken! Jouw kunt noch zien dat er eiwitpoeder ter zit! 🤩 PORRIDGE INGREDIËNTEN: 🧡 45 g biorganikofficial havervlokken 🧡 eentje snufje zoutig 🧡 1,5 el biorganikofficial hennepzaadeiwitpoeder 🧡 1 volle theelepeltje ongezoet cacaopoeder 🧡 amandelmelk 🧡 zoetstof optioneel (ik zoetsmakend mijn kommen veelal met 1/3 geprakte pisang maar ik heb geen bananen meer, dus ie is noch zoetsmakend werd 😅) INSTRUCTIES: 1️⃣ Week den haver eentje nacht ter 150 ml heet water. 2️⃣ Voeg ie ‘s ochtends toe aan eentje pan met eentje snufje zoutig plusteken verwarm ie op middelhoog vuur. 3️⃣ Combineer ie eiwitpoeder met eentje ietsje koud water (voeg ie geleidelijk toe terwijl jouw voortdurend roert) plusteken giet ie ter den pan. 4️⃣ Voeg ie cacaopoeder plusteken eentje scheutje amandelmelk toe plusteken meng alles juist. Kook ie nog 2-3 minuten totdat jouw den gewenste consistentie krijgt. (Te mijn geval hoe dikker, hoe huis! 😜) TOPPINGS: 🍑 schijfjes perzik 🥜 gladde pindakaas 🌻 zonnebloempitten 🍇 gojibessen 🥛 eentje scheutje amandelmelk

gerelateerde artikelen

Back to top button