Populaire Receptkeuzes

OCTOPUS BBQ… dus vorige week wasgoed Ben aan den strand aan ie werkgelegenheid plusteken haalde ene hele oc

OCTOPUS BBQ… dus vorige week werkte Ben aan den strand plusteken haalde ene hele octopus (bevroren) voordat onzerzijds op wegens te zieden. Ik wasgoed zenuwachtig omdat ik ie nog nooit voorheen had gekookt, maar ik heb voeling met jullie opgenomen plusteken jullie hebben mij noch teleurgesteld met jullie raad. Bedankt iedereen! Ik heb ie klaargemaakt, ene uur gekookt plusteken gemarineerd te olijfolie, zoutig, peper plusteken knoflookpuree. Ben barbecuede ie totdat ie knapperig wasgoed. Ie wasgoed absoluut prachtig! Geserveerd met ene enorme rib & varkens- & appelworstjes van den vleeshouwer gisteren. Den perfecte grill tijdens den feestdagen ❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button