Populaire Receptkeuzes

NAAN PIZZA Ik ben verbouwereerd. Letterlijk verbouwereerd. Ik wist noch ooit watten ene

NAAN (FLATBROOD) PIZZA 🍕 Ik ben verbouwereerd. Letterlijk verbouwereerd. Ik wist noch ooit watten voordat ene makkelijke lunch jij kunt maken met slechts ene twee ingrediënten, diegene jij zeker ter stulp hebt 😮 probeer ie ooit, pinky beloof jij dat jij er geen spijt van zult krijgen 🤭 jij hebt nodig: ✓ ketchup ✓ yoghurt ✓ zoutig ✓ peper ✓ basilicum, oregano – meng ter ene kom ✓ kaas ✓ ham ✓ naan/bing (volks brood) Ik heb den mijne geproduceerd van: 1 + 1/2 kopje meel 3/4 kopje water 1 lepel zonnebrandolie 1 theelepeltje zoutig – kneed totdat ene deeg vormt – rol ie ter cirkels – kattebak aan beide kanten ter ene niet-klevende pan, zonder zonnebrandolie of boter, gewoon op ene droge pan – belegering met ie ketchupmengsel, kaas, ham plusteken watten smaakstoffen – GENIET! 🍕

gerelateerde artikelen

Back to top button