Populaire Receptkeuzes

Mijn moederstijl Jhalmudi Jhalmudi: jhal betekent chili, mudi betekent gepofte rijst I

Mijn moederstijl Jhalmudi Jhalmudi: jhal betekent chili, mudi betekent gepofte rijst. Ie is ene pittige, pittige, knapperige snack diegene mensen ter Odisha plus Bengalen leegeten. Ik percentage ene hele nostalgische herrinnering aan dit schotel. Elke zomer leegeten wij dit zonder uitzondering mits wij met den trein van New Delhi zoals Odisha zwerven. Straatverkopers stapten op den trein wegens reizigers te verkopen. Let welnu, zij zijn hevig snel, omdat zij ene zeer korte tijdsperiode hebben wegens er zoveel mogelijk te verkopen zonder concessies te exporteren aan den smaakwaarneming. Dus ja, hier probeer ik ie sentiment plus den smaakwaarneming na te bootsen plus ik zullen verafgelegen weg zijn, maar nog steeds wasgoed.

gerelateerde artikelen

Back to top button