Populaire Receptkeuzes

MIJN BIG FAT GREEK… pap Dit kom bracht mij terug ter den tijdstip, terug zoals Athene. I

MY BIG FAT GREEK… pap 😄🇬🇷 Dit kom bracht mij terug ter den tijdstip, terug zoals Athene. 💙 Ik nam den eerste hap met mijn ogen sluit plusteken liet mijn overwegingen dwalen ingevolge den geweldige herinneringen diegene ik ginds verzamelde…😌 Ik voelde den zon weer op mijn vel, zag den kalme zee, walm ie versregel gemaakte Griekse leegeten, zwom met 🐠🐟🐠 … Dit kom zullen zowel enkele herinneringen aan den zomer van jou verlevendigen. 😉 Zo noch, dan is ie geen probleem, jouw krijgt gewoon eentje romige, voedzame plusteken heerlijke veganistische papkom indien ontbijt. 😁 PORRIDGE INGREDIËNTEN: 🇬🇷 50g biorganikofficial gierstpapvlokken 🇬🇷 1 snufje zoutig plusteken peper 🇬🇷 1/3 geraspte komkommer 🇬🇷 water 🇬🇷 1 el biorganikofficial voedingsgist (optioneel – ik ben er zo dol op dat ik ie toevoeg haast alles 😅) STAPPEN: 1️⃣ Voeg den gierstvlokken toe aan eentje pan plusteken start dit met 100-150 ml water op middelhoog vuur te kokerij. Wanneer ie alle vocht heeft opgenomen, kunt u geleidelijk meer toevoegen. 2️⃣ Rasp terwijl den komkommer plusteken knijp er watten water uit. Drink ie komkommerwater of voeg ie toe aan den pap indien dit weer te dik is. 😉 3️⃣ Breng den pap op smaakwaarneming met zoutig, peper (plusteken nooch indien jouw dat netwerk zo lekker vindt indien ik). Serveer wanneer u den gewenste consistentie heeft bereikt. 4️⃣ Ter dezelfde pan roosterde ik enkele gehalveerde kerstomaatjes bovenin eentje ietsje olijfolie. TOPPINGS: 🧀 violife_foods vegan fetakaas 🍅 geroosterde kerstomaatjes 🍅 zongedroogde tomaten 🥃 olijfolie 🧂 peper, oregano

gerelateerde artikelen

Back to top button