Populaire Receptkeuzes

Masala Uttapam (aardappelvulling) Ben jij fan van dosa met aardappelvijlsel? I

Masala Uttapam (aardappelvulling) Ben jij fan van dosa met aardappelvijlsel? Ik weet dat ik weet dat velen dat zijn. Maar ik noch. Ik vond ie nooit re wieg, vooral wegens den papieren dosa. Maar dezelfde dosa-vulling met dikke uttapam wasgoed natuurlijk eentje volwassene succesnummer onder mij plusteken mijn geslacht. Ik heb geen speciaal uttapambeslag vervaardigd. Ik heb mijn idli-beslag simpelweg eentje ietsje verdund met watten zoutig. Voordat den vulling: 1 volwassene gekookte pieper 1 theelepeltje kurkuma 1/4 kopje gehakte ui 1/4 kopje gehakte groene paprika 2 eetlepels gehakte groene ui Zoutig zoals smaakwaarneming Curryblaadjes 1 theelepeltje mosterdzaad 1 theelepeltje gehakte groene of rode pepers 1 lepel zonnebrandolie Verhitten zonnebrandolie ter eentje pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Mosterdzaadjes toevoegen plusteken toestaan knetteren. Aan dit kontcurryblaadjes, gehakte gember, chilipepers, uien, paprika samen met zoutig plusteken kurkuma. Meng inderdaad plusteken laat ie ruwweg eentje oogwenk kokerij. Voeg nu den aardappelpuree toe plusteken meng weer inderdaad, zodat er geen volwassene stukken pieper ter den vulling zitten. Maak den uttapam zoals jouw dat zullen tenuitvoerleggen plusteken verdelen den vulling voordat den uttapam helemaal klaar is, druk hem intact lichtjes aan met den keerzijde van den spatel. Ik vond dit wijze van opeten van den aardappelvulling lekker omdat ik beide kon smaken.

gerelateerde artikelen

Back to top button