Populaire Receptkeuzes

LAMSSCHACHT & RODE WIJNJUS… Ie voelt tenslotte indien najaar Na ie stichten van mijn

LAMB SHANK & RODE WIJN JUS… Ie voelt tenslotte indien najaar 🥶 Nadat ik vrijwel 5 weken geleden met mijn nieuwe werk begon, wasgoed ie leven den laatste tijdstip eentje ietsje hectisch, maar ik ben weer aan ie terpostbezorging! Ik trakteerde onzerzijds op dit lamsschenkel van sainsburys. Ik heb zij te den pan dichtgeschroeid totdat zij goudbruin zijn plusteken opzij gezet. Te den ovenschotel met eentje te blokjes gesneden ui, champignons, wortel plusteken look… 5 minuten gekookt totdat zij zacht zijn… te met eentje glas rode wijn, 2 oxoblokjes, eentje flinke scheut kokend water, 1 el tomatenpuree plusteken worcestershiresaus, zoutig, peper plusteken eentje twijg rozemarijn. Voeg ie lamsvlees toe, dek be plusteken laat 3 uur op verachtelijk vuur sudderen totdat ie lamsvlees van ie bot valt. Serveer met romige puree plusteken geniet ervan ❤️ sainsburysmag oxouk

gerelateerde artikelen

Back to top button