Populaire Receptkeuzes

LAMB DONER… Zaterdagavond vraagt ​​wegens afhaalrestaurants, maar dit kunnen £££ plus somwijlen kosten

LAMB DONER… Zaterdagavond vraagt ​​wegens afhaalrestaurants, maar dit kunnen £££ kosten plus somwijlen zijn zij gewoon noch zo ja indien jouw hoopt! Dus gisteravond riep wegens den uiterst ongelooflijke Fakeaway! Lamsdöner kebab met dit kruidenmix van colmansuk. Ik mengde ie te 500 g lamsgehakt met eentje theelepeltje gemengde smaakstoffen plus knoflookpuree, vormde ie totdat eentje brood plus te mijn ninjakitchenuk airfyer lopend 20 minuten op 190°. Halverwege draaide ik mij wegens. Ie wasgoed echter nog noch helemaal gaar, dus wikkelde ik ie te folie plus legde ie er weer 8 minuten te op 180°. Volmaakt! Dit wasgoed den lekkerste lamsdöner diegene ik uiteindelijk heb gehad, jongens! Zedenleer van ie vertelsel… zorg zo snel mogelijk voordat dit smaakmaker plus eentje airfryer 😂👌

gerelateerde artikelen

Back to top button