Populaire Receptkeuzes

KNOFLOOK- & PEPERFILETSTEAK… Watten eentje weekend weer! Zodra den zon

KNOFLOOK- & PEPERFILETSTEAK… Watten eentje weekend weer! Zodra den zon schijnt, probeer ik eentje twee keer vanaf week te barbecueën. Wij hebben eentje kleine mini Webber-bbq diegene ideaal is voordat onzerzijds drieën plusteken voordat kokerij doordeweeks. Gisteravond wasgoed steakavond plusteken mijn eerste keer dat ik den peper- plusteken knoflooksteakkruiden van schwartz.uk gebruikte. Ik heb den steak geolied, den rub toegevoegd plusteken dat wasgoed dat. Ik heb er nuchter van genoten, ie gaf den steak eentje kleine kick maar zoveel smaakwaarneming! Zeker weer usances! Den saus hier is mijn champignonsaus plusteken ie recept ervan staat ter mijn hoogtepunten. Den perfecte be van eentje heerlijk weekend❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button