Populaire Receptkeuzes

KNOFLOOK CHILLI KIP… Watten eentje prachtdag. Ik opeenhoping dat den zon voordat jou heeft geschenen

KNOFLOOK CHILLI KIP… Watten eentje prachtdag. Ik opeenhoping dat den zon voordat jou nipt zo heeft geschenen indien hier. Wij zijn druk bezig geweest met ie opruimen van den tuin voordat ie voorjaar. Dit weer zorgt er gewoon voordat dat jou gemotiveerd raakt, nietwaar! Gisteravond had ik zin te eentje curry, want diegene heb ik hoewel eentje eeuwigheid noch meer geproduceerd! Ik heb immermeer eentje voorliefde voordat romige curry’s, maar mijn favoriete afhaalmaaltijd is kip met knoflook-chili, dus ik denken: ik probeer ie ooit. Ik gebruikte eentje recept van thecurryguy, ie wasgoed den versie met één pan plus ie wasgoed zo lekker. Ik serveerde ie met ie lekkerste naanbrood. Ik bracht zij naturel van aldiuk plus belegde zij met gesmolten boter, knoflookpuree, peterselie & chilivlokken. Verrukkelijk! Den uienbahji’s verdienen eentje inherent postbode… wegens te volgen ❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button