Populaire Receptkeuzes

KIP DONER… Hoe wieg is dit 4 daagse week?! Ik heb den hele dag gedacht dat ie Tu is

KIP DONER… Hoe wieg is dit 4 daagse week?! Ik heb den hele dag gedacht dat ie dinsdag is plusteken wegens ie nog huis te maken heb ik na vandaag den surplus van den week vrij! Ik ben van project eentje tijdje onder Isla doorheen te brengen plusteken gewoon te genot van ie waarheid dat ik noch den gebruikelijke haastigheid van den werkweek heb ❤️ Gisteravond heb ik kipdöner geproduceerd. Ik wasgoed van project dit uit te trachten ter den houtoven, maar naarmate ie etenstijd naderbij kwam, kwam den regen zowel! Dus ik heb dit ter den oven gebakken, zoals ik keer op keer heb gedaan. Dit is eentje publiekstrekker. Er wordt kippendijen tweedehands diegene ie zo sappig maken plusteken den marinade is mild, dus zelfs degenen diegene noch van specerijen liefhebben, zullen er dol op zijn. Uiteraard geserveerd met alle salade! Heerlijk❤️ Recept is van recipe_tin

gerelateerde artikelen

Back to top button