Populaire Receptkeuzes

Khicdi (chef: mijn dochter) Met trots presenteer ik ie eerste rechtbank gekookt wegens mijn d

Khicdi (chef: mijn dochter) Met trots presenteer ik ie eerste rechtbank dat mijn dochter voordat zichzelf heeft gekookt. Ik hou van zieden plusteken ik leer haar graag eenvoudige gerechten, omdat ik denken dat dit essentieel is voordat eentje was leven. Ie is eentje intact eenvoudig rechtbank dat prettig is voordat den maag plusteken, ter ie geval van mijn dochter, zowel voordat keelpijn. Voordat veel India’s is dit eentje troostmaaltijd. Er zijn zoveel variaties vacant dat ie voordat ieders smaakpapillen geschikt is. Hier zijn mijn versies Rijst 1/2 kopjes Duivenerwt of Mung dal 1/2 kopje Zoutig zoals smaakwaarneming Geklaarde boter of olijfolie 1 el) 1/2 theelepeltje geraspte gember 1/2 kurkuma 1/2 theelepeltje kummel Dat is alles !! Wasgoed den rijst plusteken den linzen totdat ie water helder is. Verwarm eentje ​​snelkookpan op middelhoog vuur. Doen den geklaarde boter of olijfolie erop. Voeg kummel toe aan den zonnebrandolie plusteken laat ie knetteren. Voeg nu aan den kummel den gember toe plusteken kattebak enkele seconden. Voeg den geweekte rijst plusteken linzen toe plusteken kattebak lopend 30 seconden. Voeg 3 kopjes water toe, samen met zoutig plusteken kurkuma. Meng mixmix, sluit ie deksel van den snelkookpan plusteken kook ie op middelhoog vuur lopend 3 totdat 4 fluittonen (horig van den gewenste consistentie). Zodra u ie gas stopt, laat u ie vanzelf drukloos wordt. Serveer ie warm met yoghurt of achar.

gerelateerde artikelen

Back to top button