Populaire Receptkeuzes

KEBAB-AVOND… Wij zijn gearriveerd erbij ie weekend! Ik heb ene drukke maar geweldige week gehad plus ik

KEBAB-AVOND… Wij zijn gearriveerd erbij ie weekend! Ik heb ene drukke maar geweldige week gehad plus ik heb genoten van den lichtere soirees. Er is te ie stulp gewerkt plus elke dag kom ik po erbij den nieuwe kookplaats. 🥳 Ter den tussentijd vertrouw ik zwaar op mijn airfryer (waar ik trouwens verliefd op ben!) Eentje van mijn favoriete goedje diegene ik heb ontdekt is dit nep-lamsdöner. Ik gebruikte den colmansmix, 500 gram lamsgehakt plus ene ei. Gem, gevormd totdat ene brood plus tijdens 10 minuten aan elke zijkant op 190° aan den lucht gebakken totdat ie ene knapperige omhulsel heeft. Verpakt te folie plus er weer te totdat ie gaar is. Ie duurde vrijwel 15 minuten voordat mij, maar controleer ie voordien. Ik gooide watten magere frietjes te den andere trekking plus voegde ginds den laatste 2 minuten den pitta’s op. Geserveerd met alle salade, knoflook- plus peterseliemayo plus Halloumi! Goedkoper, gezonder & lekkerder dan afhalen! ❤️ Lamsmix colmansuk Zachte pittasjes warburtonsuk Magere frietjes mccainukie Airfryer ninjakitchenuk

gerelateerde artikelen

Back to top button