Populaire Receptkeuzes

Johannesbroodrijstpudding met zure kersenjam Ie wasgoed mijn eerste keer dat ik experimenteerde met

🤎 CAROB RIJSTPUDDING met zure kersenjam 🍒 Ie wasgoed den eerste keer dat ik experimenteerde met johannesbroodpoeder, plus ik moeten trouwhartig zijn dat ik ene ietsje vreesachtig wasgoed voordat dit ingrediënt. 🫣 Ik ben dol op den rauwe fruitpeulen van dit plant 💚 (diegene ik te Kroatië heb geproefd), maar uiteindelijk heb ik te ene café ene johannesbrooddrankje geprobeerd dat ik helemaal noch lekker vond. 😖Ik denk, ik moest ie mengen met andere smaken, maar verrassend voldoende smaakte ie intact lekker te den pap! Ie unieke geurtje kwam zoals voren, maar ie wasgoed noch te zoetsmakend. 👌 Ie heeft zowel vele andere voordelen 🤩👇 CAROB FEITEN: ⭐️ Ie bevatten ene polyfenol genaamd tannine, waarvan beroemd is dat ie diarree helpt verlichten. 💩 (Dit is precies watten mijn pijpje nodig had rn 😅) ⭐️ Ie is van nature zoetsmakend, dus ie is noch nodig wegens andere zoetstoffen toe te voegen indien jouw ie te ene recept tweedehands. ⭐️ Hooggelegen calcium-, kalium- plus vezelgehalte. ⭐️ Hond- plus kattenvriendelijk 🐶 Ie bevatten geen hoge concentraties theobromine, ene stofdeeltjes diegene te omvangrijke porties giftig is voordat honden plus katten. Veel hondensnoepjes zijn geproduceerd met johannesbroodpoeder. PORRIDGE INGREDIËNTEN: 🤎 50 g biorganikofficial bruine rijstepapvlokken 🤎 3 theelepels biorganikofficial johannesbroodpoeder 🤎 biorganikofficial rijstmelk 🤎 ene snufje zoutig plus religie ie of noch, ie heeft geen reserve zoetstof nodig INSTRUCTIES: 1️⃣ Voeg den rijstepap toe vlokken te ene pan plus voeg er watten rijstmelk aan toe. 2️⃣ Start ie op middelhoog vuur op te warmen plus stuurroer voortdurend. Voeg meer melk toe, want alle vlokken samenvoegen smaakvol plus ie verandert te ene homogeen mengsel. 3️⃣ Voeg geleidelijk 3 theelepels johannesbroodpoeder toe aan ie mengsel, zodat er geen klontjes voortkomen. Jou kunt ie johannesbroodpoeder zowel vooraf met watten water mengen, maar zorg ervoor dat ie noch supervloeibaar wordt. Serveer terwijl ie nog warm is. Broodbeleg ie met 🍌 schijfjes pisang 🫘 hennepzaad 🥜 gezouten pindanoot’s 🍒 zure kersenjam 🍯 pindakaas

gerelateerde artikelen

Back to top button