Populaire Receptkeuzes

HOUTGESTOOKTE TANDOORI KIPPENSCHAAL… Na mijn vertellen voordien dit week overheen h

HOUTGESTOOKTE TANDOORI KIPPENSCHAAL… Na mijn vertellen voordien dit week overheen hoe spatchcock-kip totdat nu toe mijn favoriete kok wasgoed geweest te mijn houtgestookte oven, wasgoed ik klaar wegens ie nog ene keer te trachten! Dit keer met ene tandoori-currypoedermarinade. Ik heb den kip zelf klaargemaakt plusteken den hele nacht toestaan toebereiden (ik zullen den marinade porties te mijn stories). Ik begon dit bedekt met folie plusteken eindigde zonder dat ie helemaal verkoold plusteken knapperig worden! Ik serveerde ie met saag aloo plusteken mijn lenterijst. Absoluut heerlijk ❤️ Ik ben zo verrast hoeveel dit ovens kunnen. Eentje voorwaarde voordat elke buitenruimte ❤️ Houtgestookte oven talentvol gardenology1

gerelateerde artikelen

Back to top button