Populaire Receptkeuzes

HOUTGESTOOKTE SPATCHCOCK KIP… Ie is vrijdag plus ik heb even eentje vrije dag

HOUTGESTOOKTE SPATCHCOCK KIP… Ie is vrijdag plus ik heb eentje vrije dag 🤩 Na eentje ietsje eentje rotweek begint volgende week weer eentje stuk meer op voorjaar te toeschijnen! Dat medegedeeld hebbende, kon ik werkelijk noch wachten totdat volgende week wegens mijn nieuwe houtgestookte oven weer aan te steken, dus trotseerde ik den wind wegens dit spatchcock peri peri kip te kokerij 😍 Ie wasgoed den sappigste kip uiteindelijk plus zo eenvoudig te maken, zelfs voordat eentje debutant zullen ie kapot maken. Ik heb den kip gespatcht (jouw kunt kant-en-klare exemplaren kopen) bedekt met Aldi’s peri peri-kruiden plus marinade, bedekte eentje bakplaat met folie, voegde den kip toe, dekte diegene be met folie plus rechtstreeks te den buitenoven. Ik kookte op ruwweg 200 ° totdat ie gaar wasgoed plus exclusief den laatste 10 minuten onbedekt. Krokante heerlijkheid? Halloumi plus maïs werden zowel te den oven gekookt plus den hele maaltijd wasgoed eenvoudig, rommelvrij plus ronduit heerlijk! ❤️ Mits jouw eentje van dit geweldige houtgestookte ovens ooit wilt trachten, kijk dan ooit op gardenology1 of stuurwiel zij eentje bulletin ❤️ Houtgestookte oven geschonken ingevolge gardenology1

gerelateerde artikelen

Back to top button