Populaire Receptkeuzes

HOUTGESTOOKTE LAM KOFTA… Watten voordat weer wij zowel hebben gehad, ie voelde mits den lo

HOUTGESTOOKTE LAM KOFTA… Watten ene weer hebben wij gehad ☀️ ie voelde mits den langste winter dit klas plus ik ben 100% hier voordat watten zonneschijn! Ie project wasgoed gisteren ene braadstuk, maar den veronderstelling wegens urenlang te willen zieden terwijl ik buitenshuis van den zon kon lust, deed mij van project veranderen. Dus stak ik den buitenoven aan plus maakte dit heerlijke lamskoftas. Ik kookte den aardappelen voordat, bedekt met zonnebrandolie, zoutig plus dille plus sloeg zij ter den houtgestookte oven op ene bakplaat met folie ongeacht den kofta’s totdat zij goudbruin plus gaar waren. Ik heb den laatste 5 minuten den Halloumi toegevoegd plus geserveerd met Griekse salade plus tatziki. Ie wasgoed huwelijksinzegening zo simpel mits dat. Werkelijk den eenvoudigste Griekse bakplaat met één pan. Zullen jij ie aandurven wegens dit ooit te trachten? Houtgestookte oven geschonken voort gardenology1 Bekijk zij plus volg zij mits jou van buitenshuis zieden/levenswijze houdt ❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button