Populaire Receptkeuzes

Goeiemorgen… ik heb zin wegens op maandag te willen werken, ik had zin te ene plasje van viertal dagen

Goeiemorgen… ik heb zin wegens op maandag te willen werken, ik had zin te ene vierdaagse week 🙄🤣 Sommigen van jullie gelukkige mensen werden dit weekend gezegend met ene prachtige zonneschijn plus Suffolk heeft gistermiddag tenslotte zowel den zon ingehaald! Omdat wij nu onze kookplaats hebben uitgebroken, klaar wegens onderbrak te breken, heb ik beperkte kookmogelijkheden, maar ik heb geen kookplaats nodig wegens te den houtgestookte oven te zieden 😍 Ik weet dat ik jou den alternatieve waar heb toestaan zien diegene te ene van den dit ovens, toestaan wij ie nu hebben overheen ie voordat den hand liggende… PIZZA… te feite den lekkerste pizza diegene ik uiteindelijk heb gegeten, gekookt te minuten plus gegeten te dezelfde hoeveelheid tijdstip… dit is jouw signaal wegens gardenology1 plus jou buitenkookspel te bekijken ❤️ Oven talentvol gardenology1

gerelateerde artikelen

Back to top button