Populaire Receptkeuzes

GEROOKTE FORELBRUNCH… Ik hou van vis, vooral forel, maar ik moeten trouwhartig zijn

GEROOKTE FORELBRUNCH… Ik hou van vis, vooral forel, maar ik moeten trouwhartig zijn, totdat eentje twee schooljaar geleden had ik ie nog noch geprobeerd… Ik ben zo opgeruimd dat ik eentje pakket heb gepakt plus ie heb geprobeerd… Dat heb ik noch gedaan keek terug! ie is zo lekker, veelzijdig plus zowel nog ooit ja voordat jou! Ene favoriete brunch van mij is zuurdesem met daarop roerei plus vandaag gerookte forel! Ie wasgoed heerlijk, ik bedoel, kijk ooit zoals den prachtige kleur! 😍 Den volgende keer dat jouw ter den supermarkt of viskraam forel probeert, zul jouw noch teleurgesteld wordt! 🧡 Bedankt britishtrout voordat ie zenden van dit mededeling wegens te trachten plus te porties!

gerelateerde artikelen

Back to top button