Populaire Receptkeuzes

Darmgenezende gefermenteerde haver vervaardigd met eentje zeer ongebruikelijk ingrediënt. Indien jij dat hoewel ooit bent geweest

❤️‍🩹 DARMHEALENDE GEREMENTEERDE HAVER 🥣 vervaardigd met eentje zeer ongebruikelijk ingrediënt 🫢 Indien jij mijn PDS-reis hebt gevolgd, weet jij misschien dat den oorzaak achter mijn symptomen werkelijk eentje kwaal vermag zijn diegene SIBO wordt verwoord (bacteriële overgroei te den dunne darmen). 🙊 Ik kreeg eentje krachtige antibioticakuur wegens alle bacteriën uit mijn dunne darmen te ombrengen diegene daarginds noch horen te zijn. 🔪🦠 Na den eerste tape van den treatment voelt mijn buikje behoorlijk sh*t. 💩 Mijn symptomen zijn ernstiger plusteken onvoorspelbaarder dan uiteindelijk tevoren. Dus met den schoonmaakster van bian.gij begon ik enkele natuurlijke genezingsmethoden te onderzoeken wegens mijn darmmicrobioom te repareren. 🌱❤️‍🩹 Zo kwam ik fermentatie tegen. Ik begon recepten voordat gefermenteerde haver te onderzoeken. Klaarblijkelijk is appelciderazijn noch nodig wegens ie fermentatieproces te stichten – dolletjes water plusteken haver – maar ik vond eentje twee recepten diegene dit vrij ongebruikelijke ingrediënt toevoegden, plusteken ik wist dat ik ie ooit moest trachten. 😜 Ik ben verliefd op den resultaten qua smaakwaarneming plusteken textuur! 🤤 Ik vermag noch wachten totdat mijn buikje zowel den gezondheidsvoordelen voelt. 🥰 INGREDIËNTEN: ⭐️ 40 g biorganikofficial havervlokken ⭐️ 140 ml water op kamertemperatuur ⭐️ 1,5 el appelciderazijn ⭐️ eentje snufje zoutig ⭐️ 1 el versgemalen lijnzaad ⭐️ 1/3 geprakte pisang STAPPEN: 1️⃣ Giet ie water plusteken den appelazijn erop den haver. Dek ie voltooid, maar laat watten lucht te plusteken uit komen. Laat ie 24 uur fermenteren. 2️⃣ Voeg ie mengsel na eentje dag toe aan eentje pan (noch zeven) met eentje snufje zoutig plusteken verwarm ie op middelhoog vuur. 3️⃣ Indien den pap ingedikt is, voeg jij den geprakte pisang, ie gemalen lijnzaad plusteken eentje scheutje plantaardige melk toe. 4️⃣ Stuurroer wasgoed plusteken kook totdat jij den gewenste consistentie hebt. TOPPINGS: 🍓 aardbeihartjes 🫘 hennepzaad 🍯 ahornsiroop (optioneel) 🥜 gladde pindakaas 🍒 gojibessen 🌽 quinoa soesjes

gerelateerde artikelen

Back to top button