Populaire Receptkeuzes

CREAMY CHICKEN KORMA… Tenslotte eentje gridpost waar ik druk mee bezig ben geweest

CREAMY CHICKEN KORMA… Tenslotte eentje gridpost 🙈 Ik ben dit week druk bezig geweest met ie verkassen van spullen plusteken ie is te lang geleden dat ik eentje goede postbode heb plaatsen… Ik zou mijn best uitrichten 😂 Gisteravond wasgoed dit beauty van eentje curry. Mijn favoriete ding hieraan is dat ik den voet te batches maak, 2 toegevoegd segmenten invries plusteken indien ie op zieden aankomt, voeg ik eenzaam maar kokosnoot, amandelen, suiker plusteken slagroom toe. Makkelijk vrijdagavonddiner! Overheen curries gesproken: heeft iemand den nieuwe tescofood vlamgebakken naanbroodjes geprobeerd? Zij kosten £ 1,50 voordat 2 enorme broden plusteken zijn veruit den lekkerste diegene ik uiteindelijk thuis heb geprobeerd! Trek er eentje twee op den volgende keer dat jij te den winkelzaak bent! Ik opeenhoping dat jullie allen eentje terdege start van ie weekend hebben❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button