Populaire Receptkeuzes

CITROENKIP… Eentje oudje maar ene lekkertje… Den voorjaar is tenslotte geopend na watten li voelt

CITROENKIP… Eentje oudje maar ene tussendoortje… Den voorjaar is tenslotte hier, na watten voelt indien den langste winter aller tijden… zodra den zon schijnt, verandert mijn eetlust. Ik ga van jusdiners zoals gegrild vlees, vis plusteken salade te den nacht! Terwijl ik wacht op iets lichtere, warmere nachten voordat ik den grill aansteek, ga ik overheen op lichtere diners binnenshuis. Dit romige linguine met citroenkip is den perfecte maaltijd voordat doordeweeks plusteken zelfs kieskeurige eters zullen er dol op zijn! Ie recept staat alhoewel te mijn hoogtepunten, swipe gewoon even mee voordat ene makkelijke midweekse publiekstrekker ❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button