Populaire Receptkeuzes

CHOC CHIA DIP Mits jij tussendoortjes met fruit nog lekkerder plusteken voedzamer wilt maken

🍫 CHOC CHIA DIP 🍓Mits jij fruitsnacks nog lekkerder plusteken voedzamer wilt maken 😋 Mits jij eentje betere blender hebt dan ik, zullen ie veel soepeler plusteken romiger zijn, dat beloof ik. 😭 Dit is noch den eerste keer dat mijn recept noch zo wordt indien ik wil wegens mijn blender… maar ie zullen mij er noch van weerhouden wegens eentje ​​heerlijke, vezelrijke plusteken eiwitrijke snack te porties! 😄 INGREDIËNTEN: 🥄 1/2 kopje biorganikofficial chiazaad 🥄 1 kopje rijstmelk 🥄 2 eetlepels cacaopoeder 🥄 eentje snufje zoutig 🥄 ahornsiroop INSTRUCTIES: 1️⃣ Combineer alles ter eentje pot plusteken schud juist. 2️⃣ Laat ie 2 uur of eentje nacht toerusten ter den koelkast. 3️⃣ Nadat den chiazaden veel vochtigheid hebben opgenomen plusteken ter den consistentie van eentje vla zijn veranderd, giet jij ie ter eentje krachtige blender plusteken mix jij ie totdat eentje gladde massa. ⚠️ Mijn blender deed ie helaas noch juist 🥲 maar indien jij hem lang toereikend mixt, zullen alle chiazaadjes willen slopen, waardoor den vla eentje super romige plusteken gladde textuur krijgt. Maar ie wasgoed nog steeds heerlijk! 😋

gerelateerde artikelen

Back to top button