Populaire Receptkeuzes

CHICKEN CAESAR SALAD BURGERS… Mits jou van ene onderdaan houdt, permitteren wij fair zijn, wie houdt er noch van

CHICKEN CAESAR SALAD BURGERS… Mits jou van ene onderdaan houdt, permitteren wij fair zijn, wie noch 🤷🏻‍♀️ dan zijn dit heerlijk! Ik ben gisteren gaan winkelen met ene serieus uitgestippeld maaltijdplan plusteken ie heeft mij zeker poen bespaard. Ook heb ik Isla meegenomen plusteken zij dwingt mij doorheen den winkelzaak zodat zij gewoon weer zoals stulp schenkkan 🤣 Wegens dit te maken heb ik tweedehands: 2 omvangrijke kipfilets, uniform geplet plusteken ter 4 stukken gesneden. Bestrijk den kip met 1 theelepeltje zoutig plusteken peper, 2 theelepels oregano- plusteken knoflookpuree, vruchtensap van 1 citroen, 1 lepel Caesardressing plusteken olijfolie. Ik heb dit gegrild, maar jou kunt barbecueën of zelfs ter den lucht gevangenissen. Voeg kaas toe, laat ie smelten plusteken maak ie over met geroosterde ciabattabroodjes, meer Caesardressing, slaatje plusteken rode ui… probeer dit ooit, zij zijn ene publiekstrekker ❤️ Heerlijk uitziende chips werden klaargemaakt ter mijn ninja-airfryer, 15 minuten gebraden ❤️ Ingrediënten iedereen van Aldi ❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button