Populaire Receptkeuzes

CHEESEBURGERS… Ik stapel dat jullie iedereen ene goede jaarfeest hebben gehad. Dat zullen eeuwig zo blijven

CHEESEBURGERS… Ik stapel dat jullie iedereen ene goede jaarfeest hebben gehad. Ie zullen eeuwig ene ietsje ene uitwassen zijn watten ie weer betreft! Standaard jaarfeest… Ik vermeldde te mijn vertelsel dat ik voordat ie vantevoren mijn korte pantalon had aangetrokken plusteken ene dik wolkendek veroorzaakte 🤣 sorry daarvoor jongens! 🙈🤣 Alle lolletjes terzijde, ik stapel dat jij ene leuke hebt gehad. Hamburgers zijn eeuwig ene vitaal onderdeel geweest te dit stulp, maar den laatste tijdstip is Bens ene hamburger-eetmachine! Vorige week had hij zij 3 keer! 😳🤣 Ik vasthouden ervan wegens den mijne te grillen of te barbecueën (mits ie weer ie toelaat) plusteken serveer zij eeuwig te ene briochebroodje met zaadjes… swipe wegens mijn twee favoriete commune van aldiuk te zien. Laat ie mij weten mits jij zij ooit probeert ❤️

gerelateerde artikelen

Back to top button