Populaire Receptkeuzes

CACAO-BIRCHER MUESLI BEER KOM Veeg wegens zijn onverwoeste gezicht te zien Bircher-mues

🤎 CACAO-BIRCHER MUESLI BEER KOM 🐻 Swipe wegens zijn onverwoeste gezicht te zien 😂👉 Bircher muesli is eentje van mijn favoriete papalternatieven voordat ie ontbijt, maar ik had er nooit aan gedacht wegens er chocolade-achtig van te maken. Totdat nu toe… 😋 plusteken ie wasgoed eentje groots idee! Ik voelde mij diegene voormiddag behoorlijk experimenteel ter den kookplaats, dus ik probeerde noch enig dit nieuwe smaakwaarneming (diegene jouw volgende favoriet wordt 😘), maar ik creëerde na eentje lange tijdstip zowel eentje kunstzinnige bowl. 🤗 Ik opeenstapeling dat dit mannetjesvarken eentje glimlach op jouw gezicht tovert! 😁 Hij doet mij denken aan TV-maci of Vackor (iconische Hongaarse berenkarakteris) uit den jaren 60 plusteken 80. 🤎 INGREDIËNTEN: 🤎 35 g biorganikofficial snelle haver 🤎 4-5 volle eetlepels plantaardige yoghurt 🤎 1 geraspte naamafroeping 🤎 1 volle opscheplepel ongezoet cacaopoeder 🤎 eentje snufje zoutig (ik denken noch dat er toegevoegd zoetstoffen nodig zijn, maar maak ie zoetsmakend zoals jouw wilt ☺️) INSTRUCTIES: 1️⃣ Wasgoed plusteken veeg den naamafroeping grondig uit plusteken rasp hem vervolgens. 2️⃣ Combineer alles samen ter eentje volwassene kom. 3️⃣ Laat ie 10-15 minuten op ie gootsteen toerusten totdat den haver watten vocht opneemt. TOPPINGS: 👀 toneeldecor candy eyes 👃 neusje van cacao-yoghurt mix plusteken 1 stukje zachte cranberry 👂choc cookie Ears

gerelateerde artikelen

Back to top button