Populaire Receptkeuzes

BLUE CHEESE COTTAGE PIE… Huis dan dit wordt eentje zondag noch. Na ie zien van po

BLUE CHEESE COTTAGE PIE… Huis dan dit wordt eentje zondag noch. Nadat ik cheftomkerridge zijn recept voordat cottage pie met blauwe kaas had zien terpostbezorging, raakte ik geïnspireerd. Ik wasgoed alhoewel eentje twee weken van project wegens hier mijn kronkel aan te geven plus ie stelde noch teleur. Ik maakte mijn cottage pie-vulling volgens eentje ouderdomsrecept van mij plus maakte ie over met ie recept van den chefkok voordat boterachtige blauwe kaaspuree. Ie wasgoed fair medegedeeld den uitgelezene cottage pie diegene ik uiteindelijk heb gegeten. Ik zou ie recept voordat mijn vulling toevoegen aan hoogtepunten voordat iedereen diegene ie wil, maar ie originele recept staat op den Tom Kerridges-pagina plus ie ziet er ongelooflijk uit…

gerelateerde artikelen

Back to top button