Populaire Receptkeuzes

BANAAN IN PYJAMA Vandaag heb ik dit waarschijnlijk vreemd uitziende maar ONREAAAL ontbijt geprobeerd

BANANA IN PYJAMA 🍌 Vandaag probeerde ik dit waarschijnlijk raar uitziende maar ONREAAAL ontbijtoptie. Ik viel er letterlijk van open 😱 Ik denken dat ik ene nieuwe obsessie heb gevonden 🀀 jij hebt nodig: βœ“ 50 g meel + meer voordat ie uitrollen van ie deeg βœ“ 40 g Griekse yoghurt βœ“ 1 theelepeltje bakpoeder βœ“ 1 theelepeltje poedersuiker βœ“ pisang βœ“ pindakaas 1. Meng meel, yoghurt, bakpoeder plus suiker totdat ene deeg vormt. 2. Rol ie op ene met meel bestoven plek uit totdat ene rechthoek. 3. Bedek den pisang ter ie deeg. 4. Patatkraam ie geheel ruwweg 11 minuten op 180Β°C of kattebak ie ruwweg 13 minuten/180Β°C. 5. Bestrijk ie met watten pindakaas. 6. GENIET! πŸ˜‹

gerelateerde artikelen

Back to top button