Populaire Receptkeuzes

APPELTAART BRUINE RIJST PUDDING Eet lekker nuttigen wegens jou dromen waar te maken! ik stapel dat jou

🥧 APPELTAART BRUINE RIJSTPUDDING 🍚 Eet lekker nuttigen wegens jou dromen waar te maken! Ik stapel dat jou ene heerlijke zondag hebt! 💖 Ik ben super zenuwachtig omdat ik vandaag ene van mijn dromen waarmaak… danser wordt plus performen voordat ene vitaal publiek! 😳 Hoewel ik ‘s ochtends helemaal geen zucht had wegens mijn angst, maakte ik voordat mijzelf ene uitgestrekte kom pap wegens energie te hebben voordat den voorstelling. ⚡️Ik stapel dat dit recept jou motorbrandstof verstrekken wegens ene ​​van jou dromen waar te maken! 🥹 INGREDIËNTEN: 🍎 50 g biorganikofficial bruine rijstvlokken 🍎 3 eetlepels moes of 1/2 kleine geraspte naamafroeping 🍎 1/2 theelepeltje kaneel 🍎 1/3 theelepeltje nootmuskaat 🍎 ene snufje zoutig 🍎 1 lepel versgemalen lijnzaad (optioneel) 🍎 150 ml havermelk INSTRUCTIES: 1️⃣ Maal 1 lepel lijnzaad dat den voedingswaarde van den pap verhoogt 2️⃣ Combineer ie te ene pan met den surplus van den ingrediënten plus start ie op middelhoog vuur op te warmen. 3️⃣ Voeg indien nodig meer melk toe (ik giet er veelal nog ene twee scheutjes tijdens). Kook ie totdat jou den gewenste consistentie krijgt. TOPPINGS: 🍌 pisang (of naamafroeping voordat den volledige ervaring, maar ik ben er zonder 😅) 🫘 hennepzaad 🥜 amandelen 🍯 pindakaas 🌰 cacaonibs

gerelateerde artikelen

Back to top button