Populaire Receptkeuzes

Aloo palak ki sabji (aardappelen te spinaziecurry) Eentje Indiase veganistische curry waarin

Aloo palak ki sabji (aardappelen te spinaziecurry) Eentje Indiase veganistische curry waarin aardappelen samen met uien plus tomaten wordt gekookt te spinaziejus. Overheen ie generaal geef ik noch den voorliefde aan aardappelen te mijn dagelijkse leegeten, maar aloo-spinazie staarde mij aan vanuit mijn voorraadkast, dus ik moest dit ene ietsje maken. Kun jouw ie geloven dat ie den eerste keer is dat ik dit hof maak? Ik zag ene tal recepten op Pinterest plus kwam met dit versie diegene lekker wasgoed plus intact ja paste te hete chapathi. Mijn vonnis: ie is nog steeds noch iets dat ik regelmatig zullen toebereiden, maar overheen plus toe is ie oké.

gerelateerde artikelen

Back to top button