Populaire Receptkeuzes

ALLES KAN PORRIDGE TOPPING ZIJN onderdeel 18 Ik heb televisiekanaal ie numero 18 verzonnen. Ik moeder

🙀 ALLES KAN PORRIDGE TOPPING ZIJN 🥣 onderdeel 18 Ik heb zo ie numero 18 verzonnen. 😅 Ik heb eentje ruwe schatting vervaardigd van hoe vaak ik eentje dessert, vluggertje of ander pap-niet-gerelateerd voedsel heb tweedehands plus er eentje pap-topping van heb vervaardigd. Ginder gaat dit serie overheen! 😉 🥳 NIEUWE TOPPING 🥳 matildevicenziglobal Bocconcini. Bladerdeeghapjes vol met melkroom ter ie midden. Ie is super knapperig van buitenshuis (met watten kristalsuiker erop) plus romig van binnenshuis. RECEPT VOOR PORRIDGE: Ik maakte mijn basispapbasis met 45 g havervlokken, 1 ei, 1/3 geprakte pisang plus eentje snufje zoutig, plus voegde eentje ietsje vanillepoeder toe wegens te voetstappen honingbij ie smaakprofiel van den deeghapje. ANDERE TOPPINGS: 🍒 zure kersen 🥣 etelmento zure kersen granola 🫘 hennepzaad 🌻 zonnebloempitten 🍇 zachte cranberries den laatste 3 van ligetibolt

gerelateerde artikelen

Back to top button