Populaire Receptkeuzes

4 DAGEN WEEK Excuses aan iedereen diegene noch 4 dagen vanaf week werkt, maar aan degenen diegeneā€¦

4 DAGEN WEEK šŸ¤© Excuses aan iedereen diegene geen 4 dagen vanaf week werkt, maar aan degenen diegene dat welnu verrichten… wij hebben ie zowat gehaald! Ik heb jullie ochtend iets spannends te toestaan zien, ie is feitelijk omvangrijk! Mits jij van zonder zieden/tafelen/leven houdt, zul jij ie omvangrijk vinden. Totdat diegene tijdstip denken ik dat ik mijn favoriete etentje aller tijden zullen porties. Ik weet ie, boter… maar ie is ie zo waard! Dit knapperige Parmezaanse kip maakt gewoonte van Panko-paneermeel voordat den toegevoegd crunch! Meng met Parmezaanse kaas, zoutig, look plusteken uienkorrels. Meel, ei, paneermeel plusteken ondiep likken totdat zij knapperig zijn. Besprenkel met knoflook- plusteken peterselieboterā€¦ heerlijk šŸ˜‹

gerelateerde artikelen

Back to top button